ghid turistic Dubai

Editura: Ad Libri

Colectie: Destinatii de top

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2009ISBN: 978-973-7887-96-2

Format: 13,3 x 18,9 cm

Numar de pagini: 192

Text in limba: romana


Pret vechi : 40.33 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Dubai

Orientul Mijlociu a devenit o destinatie foarte populara pentru cei care calatoresc in Oceanul Indian, iar Dubaiul este locul perfect pentru o oprire intr-un spatiu al contrastelor izbitoare si fascinante, unde rafinamentul modern se intalneste cu traditia. Plajele lungi cu nisip fin care tivesc apele albastre ale Golfului Arabiei, desertul spectaculos, peisajele montane, terenurile de golf, mall-urile si spatiile comerciale luxoase, dar si bogata viata culturala fac din Dubai un oras unic in lume.
Burj al Arab – cel mai luxos hotel din lume, Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume – si Palm Islands – o insula artificiala in forma de palmier, sunt cateva dintre cele mai impresionante minuni ale lumii moderne arabe pe care le veti gasi prezentate in ghidul editurii Ad Libri. Acesta va ofera informatiile necesare pentru o vacanta perfecta in „perla Emiratelor Arabe", punandu-va la dispozitie harti si informatii detaliate despre toate obiective turistice din Dubai si imprejurimi, structurate pe zone, alaturi de fotografii sugestive si recomandari. 

Ghid turistic Dubai are 1023 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleDubai

Cuvinte cheie: ghid turistic dubai, dubai ghid turistic, ghid turistic, dubai, atractii turistice dubai, vacanta dubai, excursie dubai, burj al arab, burj khalifa, palm islands, ghid de calatorie dubai, ghid dubai,

Publicitate

Alte ghiduri cu Dubai

Alte ghiduri din colectia "Destinatii de top"