ghid turistic Paris

Editura: Ad Libri

Colectie: Orasele lumii, pas cu pas

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2009ISBN: 978-973-7887-90-0

Format: 13,3 x 18,9 cm

Numar de pagini: 176

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Paris

Parisul este unul dintre orasele de care te indragostesti la prima vedere. Este o destinatie atat pentru cei boemi, indragostiti (de sufletul pereche, de viata sau de arta in general), cat si pentru cei practici, fani ai marilor case de moda sau ai celebrilor bucatari francezi. Odata ajuns in "Orasul Luminilor" este imposibil sa nu vizitezi Turnul Eiffel, Champs-Elysees, Piata Charles de Gaulle, Basilica Sacre-Coeur sau sa nu te delectezi cu un spectacol la Moullin Rouge.
Deoarece atractiile turistice ale Parisului sunt atat de numeroase iar timpul pare intotdeauna prea scurt, editura Ad Libri va pune la dispozitie acest ghid de tururi tematice pentru a va putea planifica in detaliu excursia, dar si pentru a afla istoria acestor locuri incarcate de farmec. Urmati-le si veti descoperi ca "La vie en rose" nu este doar titlul unei celebre melodii. 

Ghid turistic Paris are 1031 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleParis

Cuvinte cheie: ghid turistic paris, paris ghid turistic, paris, ghid turistic, franta, ghid turistic franta, franta ghid turistic, atractii paris, excursie paris, vacanta paris, turnul eiffel, notre dame, moullin rouge, ghid paris, ghid de calatorie paris,

Publicitate

Alte ghiduri cu Paris

Alte ghiduri din colectia "Orasele lumii, pas cu pas"