ghid turistic Dublin

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): Ad Libri

An aparitie: 2011ISBN: 978-606-8050-26-3

Format: 12,3 x 21 cm

Numar de pagini: 176

Text in limba: romana


Pret: 37.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Dublin

Din cei 5 milioane de locuitori ai Irlandei, o insula cu suprafata de 500 x 250 km, mai mult de un milion traiesc in Dublin, care in urma boom-ului economic din anii 1990 a devenit un oras trendy si cosmopolit, unul dintre cele mai dinamice din lume. Capitala Insulei de Smarald este unul dintre acele putine orase cu sare si piper, renumit pentru atmosfera sa efervescenta si zbuciumata viata de noapte.
Luati la rand puburile dublineze din Temple Bar si distrati-va cot la cot cu localnicii, band bere si ascultand muzica traditionala, vizitati cele mai reprezentative zece atractii turistice din oras, mergeti pe urmele lui James Joyce si faceti o excursie in Dublin Bay. Pe langa prezentarea detaliata a tuturor obiectivelor importante din oras, acest ghid include si sugestii de activitati pentru copii, precum si calendarul festivalurilor si evenimentelor culturale.

Ghid turistic Dublin are 443 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleDublin

Cuvinte cheie: ghid turistic dublin, ghid turistic, dublin, vacanta dublin, dublin ghid turistic, atractii turistice dublin, irlanda, irlanda ghid turistic, ghid turistic irlanda, temple bar, insula de smarald, ghid de calatorie dublin, ghid dublin,

Publicitate

Alte ghiduri cu Dublin

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"