ghid turistic Bucuresti

Editura: Vremea

Colectie: Planeta Bucuresti

Autor(i): Silvia Colfescu

An aparitie: 2015ISBN: 978-973-645-702-9

Format: 13 x 20 cm

Numar de pagini: 200

Text in limba: romana


Pret: 19.27 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Bucuresti

Desi un oras al controverselor si contrastelor, farmecul Micului Paris de odinioara inca se mai gaseste in Bucurestiul de azi. Chiar si cei cate traiesc de o viata aici se pot intalni adesea cu surprize. Vechi palate si conace boieresti cu elemente de arhitectura baroce, neoclasice sau neobrancovenesti, ascunse pe stradute pietruite, biserici cu secole in spate, case vechi lasate in paragina, hanuri, blocuri inghesuite ridicate pe timpul comunismului, constructii de sticla si metal, amprenta a modernismului, toate aceste lucruri compun un oras sufocant adesea, in continua schimbare, dar totusi o capitala europeana ce merita sa fie cunoscuta.
Structurat pe itinerarii cu durata de jumatate de zi sau o zi, Bucuresti – ghid turistic, istoric si artistic prezinta monumentele semnificative ale orasului si atractiile sale turistice: palate, biserici, tezaure de arta, muzee si monumente, case si strazi. Contine de asemena numeroase ilustratii alb-negru si o harta a centrului orasului.

Ghid turistic Bucuresti are 378 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleBucuresti

Cuvinte cheie: ghid turistic bucuresti, bucuresti ghid turistic, bucuresti, atractii turistice bucuresti, ghid de calatorie bucuresti, ghid de calatorie bucharest, ghid turistic romania, romania, ghid turistic, istoric si artistic bucuresti, bucuresti ghid turistic, istoric si artistic, ghid turistic, istoric si artistic,

Publicitate

Alte ghiduri cu Bucuresti

Alte ghiduri din colectia "Planeta Bucuresti"