ghid turistic Tenerife

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2007ISBN: 978-973-7887-48-1

Format: 11 x 19,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Tenerife

Cand spui Tenerife te gandesti instantaneu la o destinatie turistica de vis. Cea mai mare insula din Arhipelagul Canarelor incanta prin diversitatea extraordinara a peisajului care variaza de la crestele vulcanului Teide la spectaculoasele ravene Ruiz, Inferno si Erques si de la tuneluri de lava la plaje superbe cu nisip auriu.
Editura Ad Libri va pune la dispozitie acest ghid turistic cu o prezentare complexa a tuturor locurilor de interes turistic din Tenerife, insotite de fotografii sugestive, la care se adauga informatii numeroase despre istoria cultura si stilul de viata spaniol, dar si propuneri de activități pentru petrecerea timpului liber, prezentări de atracÈ›ii pentru copii, recomandări de festivaluri, evenimente, cafenele, restaurante, cluburi, plus multe sfaturi utile. 

Ghid turistic Tenerife are 646 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleTenerife

Cuvinte cheie: ghid turistic tenerife, tenerife, ghid turistic, tenerife ghid turistic, spania, ghid turistic spania, spania ghid turistic, atractii tenerife, excursie tenerife, vacanta tenerife, insulele canare, ghid tenerife, ghid de calatorie tenerife,

Publicitate

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"