ghid turistic Praga

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2008ISBN: 978-973-7887-75-7

Format: 11 x 19,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 29.43 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Praga

Piata Orasului Vechi, Ceasul Astronomic, Podul Carol, Castelul Praga si Catedrala Sfantul Vit, Cartierul evreiesc si Castelul Vyšehrad sunt doar cateva dintre atractiile Pragai, un oras cu un farmec aparte. Ca sa simtiti din plin acest farmec cel mai bine este sa rataciti la pas pe stradutele inguste si linistite, insa nu neglijati nici curtile, unele dintre cele mai incantatoare locuri din Praga.
Ghidul turistic de la Ad Libri va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru o excursie la Praga: topurile celor mai frumoase 10 locuri si celor mai interesante 10 experiente pragheze, descrieri detaliate ale atractiilor turistice din Praga si imprejurimi, atractii pentru copii, prezentari pertinente de cafenele, cluburi si restaurante, lista festivalurilor si evenimentelor importante si un capitol de sfaturi practice care va ajuta sa calatoriti fara sa intampinati probleme. 

Ghid turistic Praga are 782 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 stelePraga

Cuvinte cheie: ghid turistic praga, praga ghid turistic, ghid turistic, praga, vacanta praga, excursie praga, atractii turistice praga, cehia, ghid turistic cehia, cehia ghid turistic, podul carol, castelul praga, ghid de calatorie, ghid de calatorie praga, ghid praga,

Publicitate

Alte ghiduri cu Praga

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"