ghid turistic New York

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2008ISBN: 978-973-7887-72-6

Format: 11 x 19,5 cm

Numar de pagini: 152

Text in limba: romana


Pret vechi : 29.43 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

New York

New York, cel mai mare oras din Statele Unite, este un paradis al arhitecturii moderne, cu o multime de monumente istorice si cladiri magnifice, dar si locul a numeroase muzee, parcuri, strazi comerciale si cartiere moderne. Pe scurt, New York este definit ca o jungla urbana care are ceva de oferit fiecarui turist. Statuia Libertatii, Empire State Building si Central Park sunt doar cateva dintre minunile acestui oras fabulos.
Cu siguranta este greu de planificat o excursie la New York, insa acest ghid turistic vine in ajutorul dumneavoastra oferindu-va informatii detaliate despre fiecare obiectiv in parte, cu program de vizitare, preturi si mijloacele de acces, dar si recomandari de restaurante si cafenele cu preturi pentru toate buzunarele, atractii pentru copii, sugestii de activitati pentru timpul liber si sfaturi ca sa faceti fata oricaror situatii practice. 

Ghid turistic New York are 660 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleNew York

Cuvinte cheie: ghid turistic new york, ghid turistic, new york, new york ghid turistic, excursie new york, vacanta new york, atractii turistice new york, statele unite, statuia libertatii, empire state building, central park, ghid de calatorie new york, ghid de calatorie, ghid new york,

Publicitate

Alte ghiduri cu New York

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"