ghid turistic Creta

Editura: Litera

Colectie: Top 10

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2011ISBN: 978-973-675-999-4

Format: 10 x 19 cm

Numar de pagini: 128

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Creta

Creta este cea mai mare insula din cele peste 2000 ce apartin de Grecia. Cu peste 1000 km de linie de coasta, Creta este presarata de peninsule si golfuri ce ofera o multitudine de plaje cu nisip fin, ce o claseaza printre cele mai populare destinatii de vacanta din Europa. Nu doar plajele aduc turisti pe insula, ci si istoria, prezenta prin numeroase situri arheologice.
Ghidul turistic Top 10 Creta va prezinta toate motivele pentru care merita sa vizitati acest paradis grecesc. Continand liste numeroase de top 10, cu cele mai frumoase si mai importante locuri de vazut si lucruri de facut, acest ghid imparte insula in trei regiuni, tratand in detaliu fiecare dintre acestea. In plus contine harti detaliate pentru majoritatea locurilor, alaturi de sute de fotografii de cea mai buna calitate. Fiecare regiune are o culoare diferita, ce se va regasi in interiorul ghidului dar si pe harta.  

Ghid turistic Creta are 1025 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleCreta

Cuvinte cheie: ghid turistic creta, creta ghid turistic, creta, ghid de calatorie creta, top 10, dorling kindersley, atractii turistice creta, insule grecesti, vacanta creta, excursie creta, insula creta, ghid creta, creta ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Creta

Alte ghiduri din colectia "Top 10"