ghid turistic Croatia

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2018ISBN: 978-606-8050-87-4

Format: 11 x 19,5 cm

Numar de pagini: 176

Text in limba: romana


Pret: 38.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Croatia

Relieful spectaculos, cu munti ce cad abrupt in apele marii si plaje linistite cu nisip fin, dar si orasele medievale cu numeroase obiective turistice si statiunile moderne si pline de viata fac din Croatia una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Cea mai mare atractie o exercita litoralul, cu o sumedenie de statiuni si orase pline de farmec, printre care Dubrovnik, Split, Sibenik, Zadar, Rijeca, Pula, insa si orasele continentale precum Zagreb sau Dakovo au numeroase obiective turistice care nu trebuie ratate.
Ghidul Croatia contine informatii despre cele mai frumoase locuri de vazut si cele mai interesante moduri de a descoperi Croatia, dar si sfaturi utile pentru planificarea calatoriei, informatii despre cand sa mergeti, cum sa ajungeti, dar si ce trebuie sa faceti acolo. In ajutorul dumneavostra vine si harta detaliata ce este inclusa la finalul ghidului. Locuri de interes, hoteluri, restaurante, viata de noapte, atractii pentru copii si activitati pentru timpul liber sunt grupate pentru a fi usor sa gasiti ceea ce cautati in fiecare zona. 

Ghid turistic Croatia are 731 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleCroatia

Cuvinte cheie: ghid turistic croatia, croatia ghid turistic, croatia, atractii turistice croatia, excursie croatia, vacanta croatia, dubrovnik, zagreb, dakovo, split, sibenik, zadar, rijeca, ghid croatia, ghid turistic,

Publicitate

Alte ghiduri cu Croatia

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"