ghid turistic Amsterdam

Editura: Litera

Colectie: Top 10

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2014ISBN: 978-606-686-621-7

Format: 10 x 19 cm

Numar de pagini: 160

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Amsterdam

Amsterdam este orasul care stie sa impresioneze. Atat latura istorica, cu canale, cladiri, biserici, muzee si monumente impresionante, cat si latura moderna, cu stilul de viata libertin si tolerant, fac din Amsterdam unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii, dar si una dintre cele mai cautate destinatii turistice.
Ghidul turistic Amsterdam contine zeci de liste de top 10, de la muzee si galerii de arta, restaurante si baruri, distractii pentru copii, hoteluri pentru orice buzunar, locuri de divertisment, artisti celebri, pana la top 10 lucruri de evitat. Impartit pe zone pentru a fi osor de utilizat, si cu harti detaliate pentru majoritatea obiectivelor turistice, acest ghid este compania perfecta pentru calatoria dumneavoastra. 

Ghid turistic Amsterdam are 1010 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleAmsterdam

Cuvinte cheie: ghid turistic amsterdam, ghid turistic, amsterdam, vacanta amsterdam, amsterdam ghid turistic, atractii turistice amsterdam, olanda, olanda ghid turistic, ghid turistic olanda, excursie amsterdam, muzeul van gogh, rijksmuseum, muzeul stedelijk, red light district, cartierul rosu, cartierul felinarelor rosii, red district, top 10 amsterdam, ghid de calatorie amsterdam, dorling kindersley, ghid amsterdam,

Publicitate

Alte ghiduri cu Amsterdam

Alte ghiduri din colectia "Top 10"