ghid turistic Cipru

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2008ISBN: 978-973-7887-44-3

Format: 11 x 19,5 cm

Numar de pagini: 152

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Cipru

Cipru este a treia insula ca marime din Marea Mediterana si una dintre cele mai populare destinatii turistice pentru iubitorii de soare. Cu golfuri stancoase retrase si statiuni pline de viata in jurul plajelor cu nisip fin, coasta insulei va ofera tot ce aveti nevoie pentru o vacanta de vis. Relaxarea la soare nu este insa singurul motiv pentru care merita sa vizitati Ciprul. Frumoasa insula are asezari istorice care va pot starni curiozitatea, cum ar fi Pafos si Lemesos (Limasol), si este paradis pentru amatorii de sporturi de apa: snorkellingul sau scufundarile in marea calda si limpede ca cristalul, windsurfingul si navigatia, croazierele si partidele de pescuit pe Mediterana.
Ghidul turistic de fata exploreaza tot Ciprul, atat zona aflata sub influenta Turciei, cat si cea administrata de Grecia. Veti gasi in acest ghid de la cele mai interesante experiente si atractii turistice, la recomandari privind deplasarea, cazare, dar si locurile unde sa luati masa in diverse zone ale insulei. Sunt incluse, de asemenea, si harta detaliata a insulei, dar si numeroase informatii utile care va asigura o vacanta perfecta. 

Ghid turistic Cipru are 977 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleCipru

Cuvinte cheie: ghid turistic cipru, cipru ghid turistic, ghid turistic, cipru, vacanta cipru, excursie cipru, atractii turistice cipru, larnaca, pafos, limasol, ghid cipru,

Publicitate

Alte ghiduri cu Cipru

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"