ghid turistic Budapesta

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2007ISBN: 978-973-7887-52-8

Format: 11 x 19,5 cm

Numar de pagini: 152

Text in limba: romana


Pret vechi : 29.43 Lei

Pret: 15.00 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Budapesta

Regina Dunarii! Acesta este supranumele pe care il poarta Budapesta si pe care si-l merita din plin. Desi fluviul Dunarea separa Buda de Pesta, cele noua poduri asigura accesul usor in ambele parti ale orasului. Amestecul de cladiri in stil neoclasic, neogotic si neorenascentist fac din frumoasa capitala ungara un paradis pentru orice pasionat de plimbari. Cele mai importante obiective care atesta istoria sa sunt Castelul Buda (Budavári Palota), Dealul Gellert (Gellért-hegy), Bastionul Pescarilor (Halászbástya), cladirea Parlamentului Maghiar (Országház), Bazilica Sfantul Stefan (Szent István Bazilika), insa Budapesta va ofera si multe oaze de liniste, de la cafenele si baruri risipite pe strazi retrase si linistite, la parcuri sau atractii clasice – Dealurile Budei (Budai-hegység) si Cotul Dunarii, a carui priveliste a fost declarata Monument UNESCO.
Profitati din plin de calatoria dumneavoastra in Budapesta cu ghidul Ad Libri. Este impartit pe mai mute sectiuni (usor de identificat dupa culoare) si cuprinde top 10 atractii turistice, lista obiectivelor in ordine alfabetica cu referinte la harta si informatii practice detaliate, aranjate in functie de zone. Contine de asemenea scurte prezentari ale celor mai bune locuri pentru a lua masa, in care sa va cazati, magazine, locuri de distractie, atractii pentru copii, informatii de calatorie plus sfaturi practice legate de transportul public. 

Ghid turistic Budapesta are 411 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleBudapesta

Cuvinte cheie: ghid turistic budapesta, budapesta ghid turistic, budapesta, excursie budapesta, atractii turistice budapesta, vacanta budapesta, buda, pesta, castelul buda, dealul gellert, bastionul pescarilor, parlamentul maghiar, bazilica sfantul stefan, cotul dunarii, ghid turistic ungaria, ungaria, ghid de calatorie budapesta, ghid budapesta,

Publicitate

Alte ghiduri cu Budapesta

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"