ghid turistic Barcelona

Editura: Vremea

Colectie: In jurul lumii

Autor(i): Mihaela Victoria Munteanu

An aparitie: 2005ISBN: 978-973-645-142-9

Format: 11.5 x 16.5 cm

Numar de pagini: 64

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Barcelona

Un oras al superlativelor, un oras ce are toate motivele sa fie in topul celor mai cautate destinatii din lume. Capitala a Cataloniei, Barcelona cuprinde toate stilurile arhitecturale, de la gotic si roman, la cel modern cu cladiri impunatoare din sticla si metal, iar liniile caracteristice lui Gaudi incanta privitorii cu opere renumite. Putine orase din lume se pot lauda cu atata diversitate si atatea atractii turistice, iar o viata de noapte mai animata ca in Barcelona si cu atat de multe activitati la care pot turistii participa, rar sunt intalnite in alta parte.
In acest ghid turistic veti descoperi esenta Barcelonei, prin punctele de interes ce sunt descrise in amanunt, dar si prin informatii despre istoria si cultura locului. De asemenea va sunt puse la dispozitie si numeroase sfaturi practice cu care veti reusi sa planificati in detaliu calatoria dumneavoastra.

Ghid turistic Barcelona are 497 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleBarcelona

Cuvinte cheie: ghid turistic barcelona, barcelona ghid turistic, barcelona, excursie barcelona, vacanta barcelona, ghid turistic spania, spania ghid turistic, spania, excursie spania, vacanta spania, las ramblas, blau tramvia, fc barcelona, sagrada familia, atractii turistice barcelona, ghid turistic in jurul lumii, ghid barcelona, barcelona ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Barcelona

Alte ghiduri din colectia "In jurul lumii"