ghid turistic Barcelona

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): Ad Libri

An aparitie: 2013ISBN: 978-606-8050-55-3

Format: 12,3 x 21 cm

Numar de pagini: 176

Text in limba: romana


Pret: 38.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Barcelona

Vacanta la Barcelona! Fiecare dintre noi isi doreste o vacanta in faimoasa capitala a Cataloniei, una dintre cele mai tentante destinatii turistice din lume, un oras cu un patrimoniu arhitectonic si artistic unic si cu o viata culturala efervescenta. Din programul vacantei perfecte la Barcelona nu trebuie sa lipseasca o plimbare de-a lungul Las Ramblas – ca sa va bucurati de muzicieni de strada si de statui vii -, o calatorie cu Blau Tramvia pana in varful Tibidabo – ca sa va incantati privirea cu  magnificile cladiri si obiective turistice ale orasului –, un tur de shopping pe Passeig de Gracia, un studiu al vestitelor lucrari ale lui Gaudi, un concert la Palau de la Música Catalana sau un meci al echipei locale FC Barcelona. Bucurati-va de asemenea de un apus de soare si de o bautura pe plaja din Barceloneta, iar dupa lasarea intunericului de un tur al cluburilor din Barri Gotic.
Incepand cu Sagrada Familia si incheind cu numeroasele baruri tapas, acest ghid de buzunar contine toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va descurca sa hoinariti cu rucsacul in spate pe minunatele strazi ale Barcelonei. Orare de functionare, preturi, mijloace de transport, locuri unde sa luati masa si sa va cazati, dar si harti ale orasului si traseelor turistice va sunt puse la dispozitie de acest ghid usor de utilizat al colectiei Calator pe Mapamond.

Ghid turistic Barcelona are 820 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleBarcelona

Cuvinte cheie: ghid turistic barcelona, barcelona ghid turistic, barcelona, excursie barcelona, vacanta barcelona, ghid turistic spania, spania ghid turistic, spania, excursie spania, vacanta spania, las ramblas, blau tramvia, fc barcelona, sagrada familia, atractii turistice barcelona, ghid barcelona,

Publicitate

Alte ghiduri cu Barcelona

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"