ghid turistic Austria

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2008ISBN: 978-973-7887-70-2

Format: 11x19,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 29.43 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Austria

Avand un relief inalt, Austria a devenit renumita ca destinatie pentru sporturile de iarna, vestul si sudul tarii fiind dominate de Alpi. Dar puteti merge in Austria in orice anotimp, pentru ca veti avea, cu siguranta, ce vedea, printre obiectivele turistice ale acestei tari fiind si numeroase monumente UNESCO: Centrele istorice din Graz si Salzburg, Centrul istoric, Palatul si Gradinile Schönbrunn din Viena, Peisajul cultural Hallstatt-Dachstein din provincia Salzkammergut, Linia ferata din Semmering, Peisajul cultural-natural din zona lacului Neusiedlersee. Cele mai multe orase austriece atrag turistii si prin oferta lor culturala si de divertisment extrem de generoasa.
Plin de informatiile de care intr-adevar aveti nevoie pentru o vacanta reusita, ghidul Austria va pune la dispozitie prezentari ale principalelor obiective si trasee turistice, harti, dar si numeroase recomandari de hoteluri, restaurante, atractii culturale si locuri pentru viata de noapte. 

Ghid turistic Austria are 425 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleAustria

Cuvinte cheie: ghid turistic austria, austria ghid turistic, austria, excursie austria, vacanta austria, viena, hofburg, palatul schonbrunn, ringstrasse, parcul de distractii prater, atractii turistice austria, ghid austria, ghid turistic,

Publicitate

Alte ghiduri cu Austria

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"