ghid turistic Amsterdam

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2008ISBN: 978-973-7887-74-0

Format: 11 x 19,5 cm

Numar de pagini: 152

Text in limba: romana


Pret vechi : 29.43 Lei

Pret: 15.00 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Amsterdam

Cu pitorestile sale canale peste care se arcuiesc poduri luminate feeric noaptea, casele facute parca din turta dulce si piata sa plutitoare de flori, Amsterdamul este unul dintre cele mai frumoase si mai romantice orase din Europa. Acestea nu sunt insa singurele sale atractii. Bisericile istorice si binecunoscutele Rijksmuseum, Muzeul Van Gogh si Stedelijik Museum, precum si alte peste cincizeci de muzee atrag anual in capitala Olandei milioane de vizitatori. Programati-va vacanta aici primavara, in plin sezon al lalelelor, si ca sa dati si mai multa culoare experientei dumneavoastre olandeze faceti o vizita si la Keukenhof, faimoasa gradina de lalele aflata la mai putin de o ora de mers cu masina de capitala.
Ghidul turistic Amsterdam este un ghid de buzunar care contine informatii detaliate despre cele mai importante obiective turistice din oras, dar si sfaturi utile pentru planificarea calatoriei astfel incat sa aveti o vacanta de neuitat. De asemenea, include topurile celor mai frumoase atractii turistice si experiente din Amsterdam, precum si recomandari de hoteluri, restaurante, localuri pentru viata de noapte, sugestii de divertisment si atractii pentru copii. La finalul ghidului gasiti harta detaliata a orasului, dar si harti ale mijloacelor de transport in comun.

Ghid turistic Amsterdam are 864 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleAmsterdam

Cuvinte cheie: ghid turistic amsterdam, ghid turistic, amsterdam, vacanta amsterdam, amsterdam ghid turistic, atractii turistice amsterdam, olanda, olanda ghid turistic, ghid turistic olanda, excursie amsterdam, muzeul van gogh, rijksmuseum, muzeul stedelijk, red light district, cartierul rosu, cartierul felinarelor rosii, red district, ghid amsterdam,

Publicitate

Alte ghiduri cu Amsterdam

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"