ghid turistic Amsterdam

Editura: Ad Libri

Colectie: Orasele lumii, pas cu pas

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2009ISBN: 978-973-7887-92-4

Format: 13,3 x 18,9 cm

Numar de pagini: 176

Text in limba: romana


Pret: 40.33 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Amsterdam

Amsterdamul este un oras cu o arhitectura impresionanta, canale incantatoare, o multime de magazine care pot multumi pe impatimitii shoppingului, cu obiective turistice interesante si mai ales cu oameni primitori. Aici fiecare turist va gasi ceva de facut: sa viziteze obiective istorice si culturale, sa ia parte la petreceri zgomotoase care tin pana dimineata sau sa descopere farmecul relaxant al orasului. O plimbare cu vaporasul pe canale este o modalitate perfecta de a vedea cateva atractii turistice: Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum sau Muzeul Stedelijk. De asemenea, nu trebuie sa ratati agitatia din Cartierul Rosu sau o plimbare intr-una din numeroasele gradini de lalele.
Ghidul editurii Ad Libri va propune 24 de tururi tematice care va ajuta sa va faceti o imagine completa despre farmecul acestui stravechi oras european, dar si harti detaliate sau recomandari de cafenele si restaurante.

Ghid turistic Amsterdam are 863 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleAmsterdam

Cuvinte cheie: ghid turistic amsterdam, ghid turistic, amsterdam, vacanta amsterdam, amsterdam ghid turistic, atractii turistice amsterdam, olanda, olanda ghid turistic, ghid turistic olanda, excursie amsterdam, muzeul van gogh, rijksmuseum, muzeul stedelijk, red light district, cartierul rosu, cartierul felinarelor rosii, red district, ghid amsterdam,

Publicitate

Alte ghiduri cu Amsterdam

Alte ghiduri din colectia "Orasele lumii, pas cu pas"