ghid turistic Madeira

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): Ad Libri

An aparitie: 2011ISBN: 978-606-8050-27-0

Format: 12,3 x 21 cm

Numar de pagini: 160

Text in limba: romana


Pret: 37.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Madeira

Izolata in nordul Oceanului Atlantic, la 500 km de coasta africana si aproape 1.000 km de cea portugheza, Madeira este o insula vulcanica care are parte de o primavara perpetua, caci aici florile raman inflorite de-a lungul intregului an. Peisajul este neasteptat de divers, de la faleza vulcanica abrupta la padurea de laur, inclusa in Patrimoniul Mondial Natural Unesco, si de la plaje cu pietris la varfuri care depasesc inaltimea de 1.800 m.
Ghidul de fata va poarta de la un capat la celalalt al acestei insule presarate cu levadas, canale de irigatii, care o strabat de la nord la sud si care sunt ideale pentru a ajunge in cele mai indeparatate colturi pe jos, si va invita sa descoperiti si farmecul plajei de 9 km de pe insula invecinata, Porto Santo.

Ghid turistic Madeira are 726 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleMadeira

Cuvinte cheie: ghid turistic madeira, ghid turistic, madeira, vacanta madeira, madeira ghid turistic, atractii turistice madeira, portugalia, portugalia ghid turistic, ghid turistic portugalia, insula madeira, excursie madeira, porto santo, ghid madeira,

Publicitate

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"