ghid turistic Istanbul

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): Ad Libri

An aparitie: 2011ISBN: 978-606-8050-29-4

Format: 12,3 x 21 cm

Numar de pagini: 176

Text in limba: romana


Pret: 38.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Istanbul

Istanbulul este un megalopolis situat pe doua continente, un loc unic, coplesitor prin dimensiuni, prin diversitate, prin atmosfera hedonista. Este un loc impregnat de istorie si legenda, un palimpsest urias care lasa ici-colo sa se vada urmele mai multor civilizatii.
Reusita unei vacante la Istanbul depinde in mare masura de planificarea ei, pe care o puteti face cu usurinta apeland la ghidul editat de Ad Libri. Structurat in capitole, in functie de zone, si ilustrat adecvat, acesta prezinta pe larg atat obiectivele de top – Sfanta Sofia,  Moscheea Albastra, Marele Bazar, Moscheea Soliman, Biserica Chora –, dar si multe altele: muzee, moschei si biserici mai mici, palate, zone comerciale etc. In plus, cuprinde recomandari de restaurante si cafenele cu preturi pentru toate buzunarele, atractii pentru copii, va sugereaza activitati pentru timpul liber si va da sfaturi ca sa faceti fata oricaror situatii practice.

Ghid turistic Istanbul are 787 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleIstanbul

Cuvinte cheie: ghid turistic istanbul, ghid turistic, istanbul, vacanta istanbul, istanbul ghid turistic, sfanta sofia, moscheea albastra, marele bazar, moscheea soliman, biserica chora, ghid turistic turcia, turcia ghid turistic, turcia, atractii turistice instanbul, ghid de calatorie instanbul, ghid istanbul,

Publicitate

Alte ghiduri cu Istanbul

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"